TÖLTSE LE INGYENES
PANELFELÚJÍTÁSI TIPPJEINKET!

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja és tudomásul veszi.

Szerzői Jogok A weboldal tartalma, technikai megoldásai, forráskódja Paneldoctor Kft.-nek, - mint üzemeltető - tulajdonát képezi. A weboldal oldalainak tartalma, az azokon megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk, program elemek és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alatt állnak, ezek az üzemeltető előzetes írásbeli engedélye nélkül nem használható fel sem online, sem nyomtatott formában. A weboldalról a látogató nem jogosult a jelen jogi közleményre és adatvédelmi politikára utaló link eltávolítására. A fentiektől eltérni csak az üzemeltetővel kötött írásbeli szerződés alapján és kizárólag az üzemeltetővel szerződő fél jogosult. Ezen feltételek megsértése esetén Paneldoctor Kft. követelheti a jogsértés megszüntetését és kárának megtérítését. A honlapon harmadik személyek szerzői joggal védett képei is látható. A honlapon megjelent cikkek, fotóművészeti alkotások, egyéb szerzői művek csak a szerző, illetve a kiadó írásbeli engedélyével többszörözhetőek, közvetíthetőek a nyilvánosság felé, tehetőek a nyilvánosság számára hozzáférhetővé a sajtóban. Ez a nyilatkozat a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint tiltó nyilatkozatnak minősül.

felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat.

Amennyiben tematikus oldalaink tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként (másolt oldalnak minősül az adott oldalról legalább egy bekezdésnyi szöveg változatlan átvétele, és másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket) 200 Euro (a mindenkori MNB napi középárfolyamán számolva forintban) összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. Tájékoztatjuk az érdeklődőket, hogy bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat, és amelynek költségét a kötbérrel együtt a jogtalan felhasználóra hárítjuk.

Budapest, 2012. november 21.