TÖLTSE LE INGYENES
PANELFELÚJÍTÁSI TIPPJEINKET!

Adatkezelési szabályzat

Kérjük, hogy alaposan olvassa át az itt található szabályzatot, mert azáltal, hogy oldalainkat böngészi, onnan letölt, használja, stb. a felhasználási feltételeket elfogadja, és tudomásul veszi.

Adatvédelem

Paneldoctor Kft. tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A szolgáltatás igénybevételéhez felhasználónak bizonyos személyes vonatkozású adatait az üzemeltető rendelkezésére kell bocsátania elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban általános tevékenységének fejlesztéséhez. Az adatok kezelését minden esetben az érvényes adatvédelmi törvény előírásainak megfelelően kezeli és azokat harmadik félnek, nem adja át. Önnek, mint természetes személynek jogában áll megismernie, szükség esetén módosítani az önről nyilvántartott adatokat, továbbá jogában áll kérnie, hogy ezeket az adatokat üzemeltető ne használja fel. Amennyiben kérdése van az adatvédelemmel kapcsolatban, kérjük küldje el az info@paneldoctor.eu címre. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az Üzemeltető bizonyos - jogszabály által előírt esetekben - esetekben feltárja és harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszi a felhasználók adatait.

felhasználási feltételek elfogadásával automatikusan elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és a jognyilatkozatot, kérjük, olvassa el az alábbi szabályzatokat is.

Adatkezelésünk során a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság előírásai, irányelvei és törvényi szabályozásai szerint járunk el.

adatkezelési nyílvántartási számunk: NAIH-50453/2012