TÖLTSE LE INGYENES
PANELFELÚJÍTÁSI TIPPJEINKET!

ÉMI 100% VÉDJEGY, GARANCIA ÖNNEK!

Dátum:

Az EJOT Hungária Kft. hazánkban 15.-ként, rögzítéstechnika gyártóként és forgalmazóként pedig 1.-ként kapta meg az ÉMI 100% Védjegy alkalmazhatóságára vonatkozó Védjegyhasználati Tanusítványt!

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 6. rész

Dátum:

Az elmúlt napok viharai után, még csak gyülekeznek a gomolyfelhők az épület bontásával kapcsolatosan. Elméletileg - mind a vállalkozó, mind pedig a megbízó - szerint minden a legnagyobb rendben van, a legnagyobb rendben halad. Mi ezt nem így gondoljuk, és ezt kollégánk segítségével szakmai szempontból is megvizsgáltuk.

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 5. rész

Dátum:

Az épület bontása egyre gyorsabb ütemben halad, és egyre meredekebb megoldásokat láthatunk a szerkezeten...

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 4. rész

Dátum:

2012. március 7-én voltam újra a bontást megtekinteni. Lényeges előrelépés történt, és szerencsére, még nem történt semmi komoly probléma, a torony is úgy került bontásra, hogy épen maradt...

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 3. rész

Dátum:

A tél utolsó igazi kemény napján sikerült újra körbejárni az épületet. Ahogyan láthatják, már igen komolyan elkezdték a főépületet bontani. A bontás, ilyen formában - véleményünk szerint - igen csak lutri...

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 2. rész

Dátum:

Az elmúlt hetek időjárása egy kicsit lelassította a bontás folyamatait. Azonban már most is tudtam érdekes képeket készíteni. Egyre több szerkezet, egyre több megoldás látszik a bontások előrehaladásával.

Tovább

Paneles épület bontása Budapesten 1. rész

Dátum:

Magyarországon közel 510 ezer paneles technológiájú lakás van. Vannak középületek és van néhány szállodaként üzemelő épület is. 2011-ben bontottak le Orosházán egy paneles technológiájú szállodaépületet, és most 2012-ben is elkezdődött egy ilyen paneles technológiájú épület bontása Budapesten.

Tovább

Felújítás, értéknövelés konferencia a Paneldoctor Kft. társszervezésében

Dátum:

A jelen piaci helyzetben új építésről nem beszélhetünk. Nincs, vagy csak nagyon minimális mennyiségű új épület épül. Éppen ezért az építőiparban a felújítási folyamatok jelenthetnek megrendelést, szinte minden ágazatában. Ami az építőiparnak megrendelés, az a felújítóknak értéknövelés, értéknövelő befektetés.

Tovább

Panelkéreg rögzítés vizsgálata ZBR felújítás minőségellenőrzési tervében

Dátum:

A 2011-es ZBR paneles technológiájú épületek felújítása során előírás, feltétel lett az, hogy csak Minősített Szakkivitelező végezheti el a feladatokat, mind a gépészeti, mind pedig a magasépítési feladatok esetében. Ehhez a minősítéshez, bizonyos szempontok szerint el kell készülnie egy minőségellenőrzési tervnek is.

Tovább

THR rendszergazdáknak szolgáltatásbemutatás

Dátum:

2011. 04. 26-án Pátyon a PAAGH Étteremben a Paneldoctor Kft. bemutatta a panelkéreg rögzítési szolgáltatását a magyarországi THR (teljes homlokzati hőszigetelő rendszer) gyártói részére.

Tovább

2 oldal / 15 találat Első ... 1 2 ... Utolsó